Netagio inför kredit- och betalkortsbetalning på sin handelsplats för bitcoins, GBP, USD och EUR

By January 19, 2015Bitcoin Business
Click here to view original web page at www.prnewswire.com
Netagio Logo Netagio Logo

Netagio Logo

Netagio, den säkra handelsplatsen för bitcoins, pund, amerikanska dollar och euro, lanserade idag möjligheten att betala med kredit- och betalkort till Netagios handelskonton som ett led i företagets strategiska tillväxtplan, vilket gör det enklare och snabbare för både privat- och företagskunder att köpa, sälja och handla med bitcoins i pund, dollar och euro.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150108/721521 )

Kunder i de 114 länder där Netagio är verksamt kan sätta in pengar med sina Visa, Visa Debit, MasterCard, MasterCard Debit och Maestro-kort och växla dem mot bitcoins ögonblickligen när som helst. Möjligheten att betala med kredit- och betalkort ger Netagios kunder ännu ett sätt att snabbt och enkelt skicka pengar till sina handelskonton, som ett komplement till vanliga banköverföringar som tar en till tre dagar att behandla och medför internationella bankavgifter.

Möjligheten att betala med kredit- och betalkort erbjuds via Netagios nyligen annonserade samarbete med WalPay, det Isle of Man-baserade betaltjänstföretaget, som ger Netagio garanterad tillgång till säkra banktjänster så att dess kunder kan föra över pengar och ta emot internationella betalningar. Bankrelationen är auktoriserad och reglerad i enlighet med det europeiska direktivet för betaltjänster (2007/64/EC).

Möjligheten att betala med kredit- och betalkort är ännu ett led i Netagios strategiska beslut att lansera orderböcker för amerikanska dollar och euro i december 2014, vilket infördes som respons på  efterfrågan från kunder på bitcoin-marknaden där 27 % av alla bitcointransaktioner görs i dollar och 2,5 % i euro. Både privatkunder och investeringsinstitut kan köpa och sälja bitcoins kontinuerligt, kostnadseffektivt och säkert med, förutom pund, både dollar och euro, på Netagios växlingsplattform. Internationella kunder behöver nu inte längre först sätta in pengar i pund för att köpa bitcoins, vilket eliminerar risken för valutakurseffekter. Idag kan kunder som vill sätta in pengar på handelskonton utnyttja de större valmöjligheterna och fördelarna med att betala med kredit- eller betalkort, vilket ger ökad snabbhet och enkelhet.

Simon Hamblin, VD på Netagio, sa: "Våra kunder kommer alltid att vara vår första prioritet. Vi har nyligen utökat våra orderböcker så att de nu även gäller dollar och euro efter feedback från våra kunder och kan nu också erbjuda alternativa betalsätt med hjälp av våra nya kredit- och betalkortstjänster som tillägg till vanliga bankbetalningar. USA och Europa är de största marknaderna för bitcoin-handel, efter Kina, och är därför en viktig möjlighet för privat- och företagsinvesterare som vill få tillgång till dessa marknader."

Netagio lägger stor vikt vid kontroll och regelefterlevnad, särskilt vad gäller de viktiga områdena som rör skydd mot penningtvätt och identitetskontroll. Netagio är uppbyggt på robusta europeiska bankrelationer och är den första bitcoinverksamheten att genomgå en oberoende granskning och få ISAE 3000-standard för sin säkra och trygga förvaring av bitcoins, vilken förblir kostnadsfri.

SOURCE Netagio

Netagio, den säkra handelsplatsen för bitcoins, pund, amerikanska dollar och euro, lanserade idag möjligheten att betala med kredit- och betalkort till Netagios handelskonton som ett led i företagets strategiska tillväxtplan, vilket gör det enklare och snabbare för både privat- och företagskunder att köpa, sälja och handla med bitcoins i pund, dollar och euro.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150108/721521 )Kunder i de 114 länder där Netagio är verksamt kan sätta in pengar med sina Visa, Visa […]

Leave a Reply

All Today's Crypto News In One Place