Netagio introduceert betalingen via creditcard en debetkaart voor haar Bitcoin-, GBP-, USD- en EUR-markt

By January 19, 2015Bitcoin Business
Click here to view original web page at www.prnewswire.com
Netagio Logo Netagio Logo

Netagio Logo

Netagio, de vertrouwde Bitcoin-, GBP-, USD- en EUR-markt, heeft vandaag de betalingsopties creditcard en debetkaart geïntroduceerd voor Netagio-handelsaccounts als onderdeel van een strategisch uitbreidingsplan. Hierdoor kunnen zowel institutionele als particuliere beleggers sneller en gemakkelijker Bitcoin kopen, verkopen en verhandelen met GBP, USD en EUR.

     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150108/721521 )

Klanten uit de 114 landen waarin Netagio actief is kunnen op elk gewenst moment en in een handomdraai fondsen storten met hun Visa-, Visa Electron-, Visa Debit-, MasterCard-, MasterCard Debet- of Maestro-kaart en deze inruilen tegen Bitcoin. De betalingen met een creditcard of debetkaart voorzien klanten van Netagio van een extra keuze om snel en eenvoudig fondsen op hun handelsaccount te storten, naast de traditionele bancaire deposito's die onderworpen zijn aan verwerkingstijden van 1 tot 3 dagen en internationale bankkosten.

De betalingsopties creditcard en debetkaart worden mogelijk gemaakt door Netagio's onlangs aangekondigde samenwerking met WalPay, de op het Isle of Man gevestigde betalingsdienstaanbieder, die robuuste bankrelaties heeft zekergesteld voor Netagio, waardoor haar klanten geld kunnen storten en internationale betalingen ontvangen. De bankrelaties worden geautoriseerd en gereguleerd in overeenstemming met de Europese Richtlijn betreffende betalingsdiensten (2007/64/EG).

De betalingsopties creditcard en debetkaart versterken verder de strategische beslissing van Netagio om in december 2014 USD- en EUR-orderportefeuilles te lanceren. Deze werden opgezet in reactie op de vraag van klanten als een weerspiegeling van de algehele Bitcoin-markt, waarin 27% van alle Bitcoin-handel plaatsvindt in USD-markten en 2,5% in EUR-markten. Particuliere klanten en institutionele beleggers kunnen continu, voordelig en veilig Bitcoins kopen en verkopen voor USD en EUR, alsook GBP, op Netagio's 'peer-to-peer' uitwisselingsplatform. Internationale klanten hoeven niet langer initiële stortingen in GBP te doen om Bitcoin te kopen, waardoor eventuele kosten als gevolg van schommelende wisselkoersen worden geëlimineerd. Vandaag de dag komt het storten van geld in klanthandelsaccounts met de toegevoegde keuze en het voordeel van de mogelijkheid om betalingen te doen met een creditcard of debetkaart, voor meer snelheid en gemak.

Simon Hamblin, CEO van Netagio, verklaarde: "Onze klanten zullen altijd onze topprioriteit zijn. We hebben onlangs onze orderportefeuilles uitgebreid tot USD en EUR in reactie op feedback van de klanten en bieden nu ook een keuze van betalingswijzen met onze nieuwe betalingen met een creditcard of debetkaart, in aanvulling op de traditionele bancaire betalingen. De VS en Europa zijn na China de grootste markten voor Bitcoin-handel en bieden als zodanig een grote kans voor particuliere en institutionele beleggers die toegang wensen tot deze markten."

Netagio heeft een strenge aanpak ten aanzien van de operationele controles en naleving, in het bijzonder op het belangrijke gebied van voorschriften in verband met de bestrijding van het witwassen van geld (AML) en Know Your Customer (KYC)-eisen. Netagio wordt ondersteund door degelijke Europese bancaire relaties en is het eerste Bitcoin-bedrijf dat onafhankelijk wordt gecontroleerd en dat een ISAE 3000-standaard gaat ontvangen voor de beveiliging van haar Bitcoin-opslag, die kosteloos blijft.

Mediacontacten:
Streets Consulting on behalf of Netagio
Sybille Mueller, Abby Munson, Julia Streets
T: +44-(0)20-7959-2235

Sybille.mueller@streetsconsulting.com
Abby.Munson@streetsconsulting.com
Julia.streets@streetsconsulting.com

SOURCE Netagio

Netagio, de vertrouwde Bitcoin-, GBP-, USD- en EUR-markt, heeft vandaag de betalingsopties creditcard en debetkaart geïntroduceerd voor Netagio-handelsaccounts als onderdeel van een strategisch uitbreidingsplan. Hierdoor kunnen zowel institutionele als particuliere beleggers sneller en gemakkelijker Bitcoin kopen, verkopen en verhandelen met GBP, USD en EUR.

     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150108/721521 )Klanten uit de 114 landen waarin Netagio actief is kunnen op elk gewenst moment en in een handomdraai fondsen storten met hun Visa-, Visa Electron-, […]

Leave a Reply